MENÜ

Sezonun en rahat maçı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, alt ligin hesaplarını erken yapmaya başlayan Karabük’e karşı ilk andan itibaren ciddiyetini, kazanma arzusuyla birleştirerek oynadı. Rakip takıma karşı ceza sahasına girme konusunda sezonun en rahat maçını oynadı. Ancak ilk yarıdaki gollerin dışında iyi niyetine rağmen Negredo’nun kaçırdığı goller, farkın büyümesini engelledi. İkinci yarı aynı konsantrasyon devam etti. İşini profesyonelce yapan Babel, Atiba, Adriano, Medel, Pepe, Gökhan gibi oyuncular oyun direncini yüksek tuttu. Şenol hocanın Negredo-Vagner Love değişikliği ve Love’un golü maçı garantiye alırken, Negredo’nun gol kaçırma bayrağı, Q7 ile Love’a geçti! Fakat Talisca’nın attığı harika frikik, Love’un attığı goller, skoru ilan etti. Sonuçta Beşiktaş rakiplerinin birbiriyle oynadığı haftada puan kaybetmeyerek zorlu fikstür öncesinde hem kazanıp hem de ter atmış oldu.

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın 1.santrforu kim olmalı? Bu sorunun cevabı; Karabük karşılaşmasıyla ile birlikte netleşti. Alvaro Negredo’nun yerine forvette ilk tercih kesinlikle Vagner Love olmalı.

Maçın starı

Sürekli partneri değişmesine rağmen müdahaleleri, oyun ciddiyeti, pozisyonları sezerek başlamadan bitirmesi ve son olarak yaptığı skor katkısı ile Pepe, nefis 2 gol atan Talisca ile birlikte maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

Eğer Beşiktaş yüksek kaliteli futbol oynayacaksa, orta sahadaki kilit isimlerinden Atiba Hutchinson için maç seçip mutlaka bu oyuncunun form durumunu yükseltmesi gerek.

Kısa mesaj

Frikik konusunda Beşiktaş’ın topu Ricardo Quaresma’dan alıp, Anderson Talisca’ya vermesi şart... Brezilyalı yıldıza bu konuda sınırsız güven duyulması da şart.

YORUM YAZ