MENÜ

Şampiyonluğu çöpe attılar!

Abone Ol Google News

Trabzonspor'un vasat oynadığı ilk yarıya bakınca skor oldukça iyiydi. Halbuki Galatasaray maçının morali ya da Antalyaspor'un en özel oyuncularının olmayışı ile birlikte avantajı fazla, şampiyonluğu isteyen bir takım görüntüsü olmalıydı. Yine de Ndiaye'nin hatası Trabzonspor'u demoralize etmedi ve organize olmadan da Antalyaspor'u 2 kez hataya zorlayarak Sosa ile skoru aldılar. Trabzonspor'un klasik hastalığı, düşük tempo ile başladı. Bu oyuna Nazım ile kaçan pozisyonla uyarı yapan Antalyaspor dikkate alınmayınca Yekta cezayı kesti. Trabzonspor İstanbul'daki Galatasaray galibiyetini ve şampiyonluk şansını adeta çöpe atarak sezonun emeklerini bırakmış oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Seyircisiz maç ne kadar etkiliyor Trabzonspor'u? Açıkçası Trabzon'lu oyuncuların hallerini görünce taraftar baskısının futbolcularını olumsuz etkilediği söyleminin inandırıcı olmadığını düşünüyorum.

Maçın yıldızı

Podolski, Sinan, Jahovic, Hakan gibi takımın en önemli oyuncuları yokken Tamer Tuna elindeki kısıtlı kadrodan müthiş bir verim aldı. İki kalecili, beş oyunculu kulübeden yaptığı hamlelerden gol bulması Tamer hocayı maçın yıldızı yaptı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Trabzonspor'lu oyuncuların değişken ruh halleri, maç maç yaşadıkları sert düşüşler ve bu düşüşlerin sonucunda kendi kendilerine bıraktıkları şampiyonluk maçın olayıydı.

YORUM YAZ