MENÜ

Puanı Onur'a borçlu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maça Konyaspor iyi başladı. Halil İbrahim, Rangelov ve Fofana ile çabuk oynayarak defansın arasına ya da arkasına sarktılar. Volkan’ın şutunda iyi uzanan Onur bu baskıda takımının skor dezavantajına düşmesini engelleyen oyuncuydu. Yüksek tempoda oynanan maçta 2 tarafta rakibini eksik yakalama çabası içerisindeyken bunu başaran yine Konyaspor oldu ama Hadziahmetoviç yararlanamadı. Konyaspor özellikle Onazi ve Yusuf Yazıcı’ya yaptığı baskıyla Trabzonspor’un oyun kurmasını engellediği ilkyarı istediğini yapan taraftı. Son 5 maçta 3 zor deplasmandan galip çıkmayı başaran Ersun Yanal ise ilk kez pozisyona giremediği bir 45 dakika oynamıştı.

Gol oyunu dengeledi

2. yarıya Bajiç’i oyuna alarak ilk yarıdaki oyunu yeterli görmeyen Aykut hoca, bu oyuncunun düşürülmesi ile kazanılan frikikte Rangelov’un muhteşem vuruşuyla hamlesinin karşılığını çabuk aldı. Ve Trabzonspor bir kez daha hiç yapamadığı geri dönüş sınavı vereceği ikinci yarıda toplamda 44 dakikaya sahipti. İmdada devre arasının en özel transferi Olcay yetişti. Rodallega’ya geçtiğimiz maçta verdiği hediye kabul edilmemiş gibi bir hoşgeldin armağanı daha vererek golü attırdı. Bu golün kıvılcımıyla Trabzonspor oyunu dengeledi. Her iki takımda 2. golü aramaya devam edince maçın tamamı yüksek tempoda ve keyifli geçti.

Duran toplar tehlike!

Konyaspor duran toplarda etkili olduğu anlarda karşısında kaptan Onur Kıvrak’ı bulurken, Trabzonspor etkili olduğu zaman Castillo, Olcay ve Rodagella sevdikleri alanları, değerlendiremediler. Ama maçın genelinde pozisyon sayısı anlamında üstün olan Konyaspor maçın 2 puanı kaybeden tarafı oldu. Trabzonspor ise mağlup olmama serisini 6 maça çıkarmasında Kaptanı Onur Kıvrak’a borçlu olduğu altın değerinde bir puan aldı. Ve ilk kez mağlup duruma düştüğü bir maçta geri dönmeyi başardı.

YORUM YAZ