MENÜ

Mutlu son

Abone Ol Google News

Trabzonspor için kötü maç başlangıcının birçok önemli ayrıntısı vardı. Gervinho'nun sakatlığı, Hamsik ve Djaniny'nin kötü oynamaları ve Edgar'ın yaptığı penaltı ile aynı zamanda gördüğü kartla cezalı duruma düşmesi gibi. Yine de sağ kenarı boylu boyunca Dorukhan'a emanet ederek yedikleri gole tepki vermeyi başararak, iki takım adına da birbirinin kopyası olan penaltı golüyle maçı dengede tutmayı başardılar. 2. yarıya Nwakaeme'yi alarak diziliş olarak da maç başlangıcına göre daha doğru sahaya yayıldı Trabzonspor. Pozisyon üretme sıkıntısı devam edince Abdullah Avcı tam anlamıyla ya herro ya merro dedi. Berat'tan sonra Siopis'i de oyundan alarak orta alanı sadece Hamsik'e bıraktı. Bu andan itibaren gole yakın taraf Rize olmasına rağmen golü bulan Trabzonspor oldu. Sahada varlıkları yeten oyuncular sahne alınca Trabzonspor'da kötü bir rüya gibi başlayan gece Nwakaeme’nin golü ile mutlu bitmiş oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Edgar'sız, Beşiktaş maçı nasıl olacak? Şu ana kadar oynadığı oyunla takımda yerini doldurmanın en zor olduğu oyuncu Edgar Ie. Yine de Hüseyin tercihinin İstanbul'da en doğru tercih olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıldız kelimesi bu maç için performanslara bakınca çok iddialı olabilir. Vitor Hugo ve Abdülkadir Ömür'ün maçın iyilerinden olduğunu düşünüyorum.

Maçın olayı

Maç boyunca rakibi çözebilmek adına arka arkaya yapılan hamleler maçın da olayıydı. Abdullah Avcı başladığı kadrodan, sakatlıklar ve skor ile değişiklikler yaparak maçı çevirdi. Devamında ise Serkan Asan'ı göbekte oynatmak gibi yeni hamleler ile maçı sağlama almayı başardı.

Kısa mesaj

Uğurcan Çakır yine tam anlamıyla büyük takım kalecisi gibi oynadı. Rizespor'un umutlandığı anlarda çok başarılı işler yaptı.

YORUM YAZ