MENÜ

Müthiş geri dönüş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın baskılı oyununa önce iyi savunma yapıp oyunu tutan, sonrasında top kendisine geçtiğinde de süratli oyuncularını kullanarak karşılık veren Kasımpaşa sayesinde yüksek tempolu bir ilk yarı izledik. Donk’un kazandığı top, yaptığı dripling ve çalımların üzerine attığı enfes pas, Rodriques için sevdiği tarzda bir pozisyon, pozisyonda gol getirdi. Ancak ilk yarının son dakikasında gelen penaltı golü planları alt üst etti.

Fatih Terim 2. yarıya risk alıp çift santrforla başladı. Ancak bu tercih ne oyun ne de pozisyon sayısı anlamında Kasımpaşa’ya karşı etkili olmadı. Paşa, Koita ile golü bularak müthiş bir geri dönüş yaptı. Sonuçta Galatasaray oynadığı oyunun karşılığı bir skor alırken özellikle hücum hattında Rodriques’ten başka hiçbir oyuncusunu devreye sokamaması bu mağlubiyetin en önemli sebeplerindendi.

Gecenin sorusu

İlk yarıda oyun çok kötü olmamasına rağmen Fatih hoca, biraz erken mi risk aldı? Orta sahayı kalabalık tutmak Galatasaray’a daha fazla pozisyon getirmişken bu hamle negatif bir karşılık getirdi.

Maçın starı

Hemen her pozisyonda Gomis’in bir adımda önünde olan ve kusursuz bir maç oynayan Kasımpaşalı Omerio dün akşamki maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

Donk’un önce orta saha sonra stoperde oynadığı oyunla Fernando’nun yokluğunda hissettirmediği ve adeta Galatasaray kariyerine yeniden başladığı maç oldu.

KISA MESAJ

Süper Lig’in en formda santrforlarından biriyken sakatlanan Koita’nın geri dönüşü.Sonuçta Galatasaray oynadığı oyunun karşılığı bir skor alırken özellikle hücum hattında Rodriques’ten başka hiçbir oyuncusunu devreye sokamaması bu mağlubiyetin en önemli sebeplerindendi.

YORUM YAZ