MENÜ

Muhteşem dönüş

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısı sahanın her bölümünde organizasyon bozuklukları ile geçti Trabzonspor için. Özellikle topu önde tutma adına Ekuban’ın vasat kalışı, Sosa-Obi Mikel-Abdülkadir Parmak üçlüsünün henüz uyum sağlayamamış olması pozisyon kısırlığı getirdi. Diğer taraftan Sparta Prag ürettiği pozisyonların dışında Trabzonspor’lu Avrupa kupası tecrübesi olmayan oyuncuları hataya zorlayarak golü bulmayı başardı. Uğur Can’ın hatası ile Costa ilk yarıdaki oyuna cezayı kesti. 2. yarıya Sörloth hamlesi ile başlayan Ünal Karaman oyunu dengelemesine rağmen Kanga’nın golü ile kaybecek bir şeyi kalmayınca maçın kader anında çift santrfora döndü. Oyunu rakip sahaya daha kolay yıkmaya başlayan Trabzonspor bu hamlenin karşılığını iki santrforun golleriyle alıp maçı çevirmeyi başardı. İşin en önemli kısmı ise 2-0’a rağmen pes etmeyen görüntüsüydü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Yusuf Yazıcı’nın yokluğu nasıl doldurulur? Ne Abdülkadir Parmak ne Sosa ne de Ömür sırtı dönük oyun için uygun değil. Ancak Sörloth özellikleri ile çift santrfor oynayan takımını iyi bir partnerle rakip kaleye daha kolay götürebilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçın nerdeyse 80 dakikasını vasat oynayan ancak çift santrfora dönüldüğü anda attığı fantastik gol ve yaptığı asist ile maça damgasını vuran Ekuban maçın yıldızıydı.

Maçın olayı!

Ünal Karaman’ın hem devre arası hem de 2- 0’dan sonraki hamleleri karşılığını buldu. Ünal Karaman yeni transferleri çok yerinde kullandı.

Kısa mesaj

Bu maç ve skor aldatmasın, Trabzonspor için hala ciddi bir transfer hamlesine ihtiyaç var. Özellikle santrfor ve stoper pozisyonunda kalite düşük.

YORUM YAZ