MENÜ

Mesaj belli,daha bitmedi!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın hareketli başladığı maçın başında Adem Ljajic’in pozisyon üretme becerisi, Burak Yılmaz’ın bitiriciliği çabuk hissedildi. Ruiz’in kafasında Tolgahan’dan dönen topta gelen gol oyunun daha geniş alanda oynanmasına sebep oldu. Denizlispor’un Beşiktaş’ın savunma zaafiyetlerinden ürettiği 1-2 pozisyondaki beceriksizliği, Beşiktaş’ın ise 2. gol için istekli olmayışı ve vasat futbolla birleşince tatsız ama Beşiktaş’ın lehine bitti. 2. yarı Atiba’nın nadir yaptığı pas hatasını iyi değerlendiren Estupinan, hocası Bülent Uygun’un hamlesini haklı çıkartıp golü attı. Ancak aynı Atiba-Ljajic’in kornerinde Gökhan Gönül’e yaptığı asist ile hatasını telafi etti. N’Koudou, vasat oynadığı 67 dakikanın sonunda oyundan çıkmadan hemen önce nefis bir gol atarak kendi adına günü kurtardı. Bu golden sonra ise film koptu. Sezon boyu iş yapmayan forvet coştu. Ljajic ve Diaby maçı şova çevirdi. Beşiktaş bu galibiyetle henüz lig bizim için bitmedi der gibiydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Geçen haftaya göre ne değişti? Öncelikle forvet hattı seçimleri ve özellikle Adem Ljajic tercihi ve erken gelen gol Antalya maçına göre Beşiktaş’a farklı galibiyeti getiren ayrıntılardı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Ljajic, Beşiktaş’ı sıradanlıktan kurtaran, iyi oynadığında maç kazandıran, hem arkadaşlarının hem de izleyenlerin keyif almasını sağlayan bir oyuncu. Denizli’de de Beşiktaş’ın farklı galibiyetinin başrolünde Ljajic vardı.

Maçın olayı

Burak Yılmaz, oyunun içinde bazen tahammül zorlasa da skoru değiştirme becerisi ile değil takımında Türk futbolunda da yeri kolay dolmayacak bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Kısa mesaj

Denizli için tehlike çanları sadece puan durumu olarak değil direnç gösteremediği, dağınık oyunuyla da çalmaya başladı. Özellikle oyunu geniş alanda oynama çabaları farklı skorun en önemli nedeniydi.

YORUM YAZ