MENÜ

Maç ilk yarıda bitebilirdi!

Abone Ol Google News

Saffet Susiç’in Alanya’da bıraktığı yerden devam edercesine topu rakibe bırakıp boş alanları çabuk bularak çıktığı anlayışı Akhisar’a taşıması daha 5. dakikada etkisini gösterdi. Elvis Manu’nun güzel driplinglerle getirdiği pozisyon Seleznov için kariyerinin kolay gollerinden birini getirdi.

Haberin Devamı

Aynı Seleznov 41’de topu direğe nişanlamasa daha ilk yarıdan maçı koparabilirlerdi. Galatasaray ise topa hakim olmasına rağmen Belhanda ve Feghouli’nin kımıldamadığı ilk yarı hücumda pozisyon bulma şansını tesadüflere bırakmıştı...

Bu hikaye devrenin başında da devam edince Fatih Terim etkisiz Belhanda’yı alıp Eren’le çift santrafora dönerek maçın hamlesini yaptı. Karşılıklı pozisyonlarla Rus ruletine dönen maçta Eren, Nagatamo’nun güzel pasında golü atarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince iş penaltılara kaldı. Penaltılarda ise hatayı yapan maçın da en etkisizi Gomis oldu. Ve Akhisar sezona kupa ile başladı.

Gecenin sorusu

Avrupa kupası oynayacak Akhisar ve Galatasaray hazır mı? Sezonun ilk ciddi sınavında 120 dakika oynamalarına rağmen iki takımda iyi bir görüntü vermedi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçın yıldızı için penaltıları beklemek zorunda kaldık. Fatih kurtardığı penaltı ile maçın kahramanı oldu.

Maçın olayı

Susiç’in özellikle sağ kanadına yaptığı Lopes ve Larsson hamlelerine rağmen kaçırdıkları pozisyonun ve yedikleri golün o kanattan gelmesi bana göre gecenin en ilginç ayrıntısıydı.

Kısa mesaj

Fatih Terim’in genç Yunus’u skor dezavantajına rağmen oyuna alması gecenin Galatasaray adına en pozitif işlerinden biriydi.

YORUM YAZ