MENÜ

Lider gitti, lider döndü

Abone Ol Google News

Galatasaray lige nazaran tamamen değişen Avrupa konsantrasyonunun yanında Fatih Terim'in Babel ve Feghouli tercihi ile hem enerjisi yüksek hem de kaliteli bir takım görüntüsü verdi. Lazio'nun galibiyete daha fazla ihtiyacı olmasına rağmen risk almaması ve Galatasaray oyun üstünlüğünü ilk yarı boyunca rakibine vermemesi bizim için pozitif ayrıntılar oldu. İmmobile'nin pozisyonu hariç işin savunma tarafı neredeyse kusursuzdu. 2. yarıya başlangıçta tempo daha da düşüktü.

Haberin Devamı

Skorun Galatasaray'ın avantajına olması kontrollü oyunu beraberinde getirdi. Diagne biraz kaderine terk edildi. Lazio risk almamakta direnince karşılıklı hamlelerinde oyuna ya da temponun yükselmesine bir katkısı olmadı. Hatta Fatih hocanın en öne Diagne yerine Kerem'i atması bile İtalyanlar öne çok adamla çıkamayınca avantaja dönüşmedi. Futbol adına olumlu konuşulacak neredeyse hiçbir şey yoktu. Galatasaray skora bakınca istediğini alan, lider geldiği İtalya'dan yine lider dönen taraftı.

Sonuçta Galatasaray için Mart ayına kadar bu genç takımın daha olgun ve oynama pratiği gelişmiş bir takıma dönüşebileceği düşünülürse, gruptan lider çıkmak, kura avantajını da beraber getireceğinden Galatasaray'ın iyi bir derece yapmasını sağlayabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ