MENÜ

Krediyi harcadık

Abone Ol Google News

Neredeyse kusursuz oynadığımız 30 dakika içerisinde dönen topları kazanan, savunmada hata yapmayan, Hakan Çalhanoğlu ve Yusuf'un bozuk zemine rağmen organize ettiği milli takımın hücumdaki kahramanı da Cengiz Ünder'di. Attığı şık golün yanında Yusuf'a yaptığı ikram gözlerimizin pasını sildi. Farkı daha da artırabileceğimiz pozisyonları bulduk ama Kaan ve Burak Yılmaz ile fırsatları kullanamadık. Her şey bu kadar iyi giderken Mert Müldür'ün dalgınlığına cezayı kesen Marusiçmilli takımı adeta güzel bir rüyadan uyandırdı.

Haberin Devamı

İştahsızlığımız, Karadağ'ı oyunda tuttu

Son bölümdeki telaşımıza rağmen 2. golüyemememiz önemliydi. Soyunma odasından geriye geldiğimizde tedirginliği de içerde bırakmış gibiydik. Topa sahip olarak sabırlı oynadık. Ancak pozisyon üretme konusunda iştahsız görüntümüz Karadağ'ın da oyunda kalmasını sağladı. Yine de savunma anlamında yüksek konsantrasyonlu görüntümüz pozisyon vermemizi engelledi.

Galibiyeti teptik

Ama son dakikada yaptığımız faul ve Radunoviç'in enfes golü ile adeta ayağımıza kadar gelen galibiyeti tepmiş olduk. Artık ilk 2 maçta kazandığımız krediyi harcadık ve grupta kartlar yeniden dağıtılmış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ