MENÜ

Konya hayata döndü

Abone Ol Google News

İki takımın puan sıralamasındaki durumlarından dolayı temkinli oyunları, forvet hattında oynayan oyuncuların bireysel anlamda vasat kalışları ve yine iki tarafın kazandığı topları iyi kullanamaması ile pozisyon kısırı bir ilk yarı izledik. Konuk Konyaspor’un Thuram ve Miloseviç ile denediği, gole yaklaştığı anlar ise Ankaragücü savunması tarafından savuşturulunca oyunun hakkı skor tabelaya da yansıdı ilk yarının sonunda.

Haberin Devamı

Ankaragücü yorulunca...

İkinci yarıya baskılı ve Alper hamlesi ile başlayan Ankaragücü’ne karşı iyi savunan Konya 60’tan sonra oyuna hakim oldu. Aykut Kocaman’ın Miya hamlesi ile gelen oyun üstünlüğü Ömer Ali ve Miya ile çok net pozisyonlar getirmesine rağmen futbol şansı yanlarında değildi. Ankaragücü’nün yorulması nedeniyle buldukları boş alanlarda topa daha fazla hakim olan deplasman takımında Aykut Kocaman’ın hamleleri devam etti.

Hamleler işe yaradı

Bajic’ten sonra oyuna giren Shengelia duraklamalarda direnci iyice düşen Ankaragücü’ne cezayı harika bir plase ile keserek hem takımına sezonun en değerli galibiyetlerinden birini getirdi hem de sezonun ikinci yarısına iyi başlamasını sağladı. Maçın kahramanı ise doğru zamanlarda yaptığı hamleler ile önce iyi savunup sonra maçı koparıp alan Aykut Kocaman oldu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ