MENÜ

Kazandı ve bekliyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maça iyi başlayamayan, topa hakim olmasına rağmen rakip takım sahasında boşluk bulmakta zorlanan Başakşehir’in imdadına Celustka yetişti. Attığı ölçüsüz pas Elia’yı savunma ile bire bir bırakınca bu oyuncunun asisti, Bajic’in dokunuşu ile cezayı kestiler. Antalyaspor ise yüksek savunma disiplinini topu kazanır kazanmaz Jevtovic’i bularak yakaladığı pozisyonlarla süsledi. Ancak biraz beceriksizlik biraz da Volkan Babacan’nın refleksleri sayesinde gol bulamadılar.

Tecrübesi ile...

2. yarı Antalyaspor kıpırdanmak istesede oyunun kontrolünü kaybettiği anlarda bile basit hata yapmadan soğukkanlı kalabilen Başakşehir zaman zaman yaptığı hücum presle etkili oldu. Emre ilkinde kazandığı topta golü kaçırsa da ikinci kazanışında golü Visca’ya attırarak rakiplerinin gardını tamamen düşürdü. Sonuçta Başakşehir oyun kalitesi anlamında sezon genelinin altında kaldığı bir maçı tecrübesi ile geçerek çok az da olsa şampiyonluk şansını devam ettirmeyi başardı.

Kısa mesaj

Ali Palabıyık maçın genelinde rahat bir maç yönetirken sadece Maicon’u 2. sarıdan atmadığı pozisyonda hata yaptı.

Gecenin sorusu

Bajic-Adebayor tercihi nasıl bir oyun getirdi? Pas trafiği konusunda Mossoro gibi özel bir oyuncu özellikle ilk yarıda aranırken bitiricilik konusunda Bajic attığı golde doğru yerde doğru vuruşu yaparak bu eksikliği bir parça kapattı.

Maçın starı

Maç dengede giderken yaptığı kurtarışlarla takımının geri düşmesini engelleyen Volkan Babacan ve oyunu iyi organize etme konusunda yine kusursuz bir maç oynayıp asist yapan Emre maçın iyileri oldular.

Maçın olayı

Geçtiğimiz hafta yaşadığı hayal kırıklığı ve eksiklere rağmen yarışın içinde kalabilmek adına Başakşehir’in verdiği tepki gecenin olayıydı.

YORUM YAZ