MENÜ

Kartal için büyük fırsat

Abone Ol Google News

Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi temposuna karşılık verememenin dışında yaşanan sakatlıklarla birlikte ligde de alınan istikrarsız sonuçlar Sergen Yalçın için Galatasaray derbisini bir fırsat haline getirdi. Kadro kalitesine rağmen takımın iskeletinin bir türlü oturmayışı; biraz Rosier, Ghezzal, Atiba’nın düşüşü, biraz yeni yabancı kuralından sonra sahada bulunan Türk oyuncuların yeterince katkı vermeyişi ve geçen sezon yaşanan Larin-Aboubakar uyumunun bu sene Batshuayi-Larin ile yakalanamayışı üzerinden de okunabilir.

Haberin Devamı

Salih, 11’e geçebilir

Lizbon yenilgisinden sonra konsantrasyonun yavaş yavaş lige kayacağı düşünülürse Galatasaray derbisinde daha yüksek motivasyonlu bir Beşiktaş bekliyorum. Sergen Yalçın’ın kadro seçiminde ise özellikle orta sahada Pjanic ve Josef’in formaları garanti gibi gözükürken Türk oyuncu kuralından dolayı Salih Uçan’ın göbekte, Alex Teixeira’nın da sol kenarda tercih edilebileceğini düşünüyorum.

Topla oynayan taraf olacak

Son olarak taraftarın Sergen Yalçın ve oyuncu grubuna verdiği destekle Beşiktaş tarafının derbide tepki verebilecek taraf olması olası. Galatasaray’ın Avrupa’da yaptığı çıkışını, iyi savunması üzerinden okursak Beşiktaş’ın topla oynayan taraf olacağı ancak maçın kaderini savunmaya ne kadar çabuk geçip geçemeyeceğinin belirleyeceğini de unutmamak gerek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ