MENÜ

Kartal daha güçlü

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın rakibine göre daha güçlü bir takım olduğu gerçek ancak bu kadronun birden fazla kulvarda yarışmasının çok kolay olmadığı bir ortamda maça ne kadar konsantre olacağı da en önemli detay. Sağlıklı bir Ljajic ve skora yönelik bir oyunu benimserse Mensah, ön plana çıkan isimler olabilir.

Haberin Devamı

Beşiktaş için Avrupa Ligi macerası, çok fazla rotasyon yapamayacağı Rio Ave mücadelesiyle devam ediyor. Kadro istikrarı konusunda biraz da mecburiyetten savunma bloğu çok değişmeyecek, santrfor konusunda da Cyle Larin rakipsiz. Orta sahada Mensah, Dorukhan alternatifsiz. Atiba’nın yerine Oğuzhan var. Ancak Ljajic için düşünülebilecek kenar pozisyonu denemeye değer. Kanatlarda orta saha özellikli bir oyuncuyu kullanmak hem topu önde tutan hem de pas trafiğini yönetebilecek bir kişi, oyunda fazla olmak demek. Lens’in bu takımda özellikle bu tip maçlarda oynaması kadro genişliğini en azından kanatlarda kaybetmemesi adına önemli.

Yönetimin tavrı önemli...

Beşiktaş’ın rakibine göre daha güçlü bir takım olduğu gerçek ancak bu kadronun birden fazla kulvarda yarışmasının çok kolay olmadığı bir ortamda maça ne kadar konsantre olacağı da en önemli detay. Ülke puanı, Avrupa başarısı tabi ki önemli ancak bu konuda yönetimin tavrı oyunculara direkt geçecektir. O yüzden maçın belirleyici kriteri Beşiktaş Yönetimi’nin ve Sergen Yalçın’ın oyuncularına maçın önemini ne kadar hissettirdiği ile ilgili.

Haberin Devamı

Kim ön plana çıkar?

Beşiktaş için sağlıklı bir Ljajic’in her maç için çok önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan Mensah biraz daha skora yönelik bir oyunu benimserse maçın kritik oyuncusu olabilir.

Kısa Mesaj

Beşiktaş artık bir şekilde Güven Yalçın’dan faydalanmalı diye düşünüyorum, tabi bu konuda Güven ne düşünüyor, istekli mi onu bilemiyorum.

YORUM YAZ