MENÜ

Kanarya daha avantajlı

Abone Ol Google News

Erol Bulut'un bu büyük maç öncesinde kafası Newton'a göre daha parlak. Orta saha özelinde Ozan-Sosa-Gustavo kurgusu tam anlamıyla tartışmasız. Stoperde Lemos, sağ bekte Gökhan Gönül'ün geri dönüşleri ne Nazım ne de Serdar için dert olacak bir durum değil. Kazanılmış ama daha da önemlisi pozisyon sayısı açısından çok iyi geçen Göztepe maçından sonra Pelkas'ın ya da skor yapamasalar bile Samatta-Valenciaikilisi ile birlikte devam etmesi, birlikte oynama pratikleri açısından önemli. Maç Trabzonspor tarafı için eksikleri ve tartışılan hocası üzerinden stresli olsa da, Fenerbahçe tarafı için daha gerginlikten uzak gibi duruyor.

Haberin Devamı

Kritik bir eşleşme olur

İşte bu ayrıntıların tümü maçta ön plana çıkan tarafı, büyük bir seyirci avantajı olmamasına rağmen Fenerbahçe yapıyor. Bu arada Göztepe'ye nazaran savunması daha sert Trabzonspor çok oyuncu ile hücum edildiğinde Nwakaeme üzerinden boş alanları iyi değerlendirecek bir takım. Gökhan Gönül-Nwakaeme eşleşmesi maçın en kritik detayı olabilir.

Ön plana kim çıkar?

Haberin Devamı

Fenerbahçe için formda Ozan Tufan son dönemde hem Milli Takım hem de Fenerbahçe'de skora dokunmayı başarıyor. Sosa ile birlikte takımı adına maçın kader adamı olur.

YORUM YAZ