MENÜ

Kader adamı Lopes!

Abone Ol Google News

İlk yarı 30-35 dakikada Kayserispor hücum planı tutan taraftı. Kazandığı toplarla en çabuk yoldan Galatasaray kalesine gittiler. 1 gol 3-4 tane de net fırsat çıkardılar. Ancak işin savunma kısmında Feghouli, Belhanda, Emre Akbaba gibi oyuncular dikine oynayarak Kayserispor’lu oyuncuları zorlayınca kartlar gelmeye başladı. Fernando’nun dönen topunda Diagne golü atmasına rağmen işler iyi gitmezken Tiago Lopez maçın kaderini belirleyen hatayı yaptı. Hem 2. sarı kartı görüp atıldı hem de penaltı yaparak maçın ibresini bir daha dönmemek üzere Galatasaray’ın lehine çevirdi. Diagne ve ilk yarının son saniyesinde Nagatomo bu hikayenin bitirici kahramanları oldular. Galatasaray 1 kişi fazla oynamasına rağmen 2. yarıda tempoyu düşük tuttu. Galatasaray Ndiaye, Kayserispor Kravets ile 1’er net fırsatı kaçırınca skor değişmedi. Galatasaray şampiyonluk yolunda hata yapmadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray gecenin en önemli ayrıntısı neydi? Bundan sonra kalan fikstür için Nagatomo ve Mariano’nun birlikte oynayacak olması Galatasaray adına çok önemli. Özellikle de derbilerde.

Haberin Devamı

Maçın starı

Çok daha iyisini yapabileceğini düşünmeme rağmen yine de maçın yıldızı Diagne oldu. İlk goldeki takipçiliğinin yanında penaltı konusundaki ustalığı ile Galatasaray’da günün iyisi oldu.

Maçın olayı

Belhanda, Feghouli ve Emre Akbaba’nın aynı anda sahada olmaları performans olarak vasat kalsalar bile maç kazandırmak için yeterli olabilir. Örneği de Kayseri maçı oldu.

Kısa mesaj

Mağlubiyete rağmen Chery’nin ilk yarıdaki performansı dikkat çekiciydi. Özel bir yetenek ve hücum organizatörü.

YORUM YAZ