MENÜ

Jesus iyi ki gelmiş

Abone Ol Google News

Fenerbahçe futbolun tüm doğrularını sahaya yansıttı maçın ilk yarısında. Topu rakip sahaya taşırken, rakip sahada yardımlaşmada, topun hızını ayarlarken, pozisyona girme becerisi, duran top organizasyonu ve hepsinden önemlisi ilk maçın skoruna hiç takılmadan yüksek konsantrasyonla neredeyse kusursuzdu. Jesus'un 'İdeal kadro diye bir şey yok' söylemi hayat buldu ve son maçın 11'inden değişen 7 oyuncuya rağmen oynanan oyun, İsmail Yüksek ve İrfan Can'ın golleri ile Avusturya Wien'e bir devrede havlu attırdı.

Haberin Devamı

Martins'in nazar boncuğu misali uzatmalarda gelen golüne rağmen Fenerbahçe 2. yarıyı da aynı konsantrasyonla oynadı. Futbolda ikililer bir takımın seviyesini en çok belirleyen detaylardan biridir ve Fenerbahçe Alioski-Rossi ve İsmail Yüksek-Crespo gibi özel ikili performansları ile maçın kontrolünü hep elinde tuttu.

Göğsümüzü kabartan oyun

Savunmada ise Luan Peres harika bir akşam geçirdi. İrfan Can istikrar problemini çözebilirse özellikle attığı 2. golle de bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Mert Hakan oyuna girip 'Ben de buradayım' dedi. Kısacası Fenerbahçe, Avrupa'da göğsümüzü kabartan bir oyunla, net bir skorla gruplara kalmayı başarırken, rakibe göre dizilişleri, oyuncu seçimleri ve tüm oyuncuları kullanarak performans alma becerisi ile Jesus'da iyi ki gelmiş dedirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ