MENÜ

İyi savunma kazandırdı

Abone Ol Google News

Trabzonspor ilk andan itibaren organizatörleri Bakasetas ve Hamsik’in doğru tercihleri sayesinde bol pozisyonlu bir ilk yarı oynadı. Nwakaeme de bu ikiliye eşlik edince, 2 kez direğe takılan, kaleci Lung’a ekstra mesai yaptıran ama biraz Cornelius, biraz Nwakaeme’nin şanssızlığı yüzünden sadece Bakasetas ile bir gol çıkarabilen bir hücum performansı çıktı ortaya. Savunmada ise hikaye tam tersineydi. Pozisyon vermeden iyi savunma yapan Trabzonspor, Emrah Başsan’ın ön direk koşusunda yaptığı tek hata ile golü yedi. İkinci yarı oyun dengeli başlayınca Abdullah Avcı hamleleri ve devamında penaltı geldi. Bakasetas golü ve Abdülkadir Ömür’ün etkili oyunu ile maçın sonuna kadar arayan taraf olmaya devam etmesine rağmen Djaniny de bitiricilik konusunda Cornelius’u aratmayınca, başka gol çıkmadı. Sonuçta Trabzonspor kaçırdığı pozisyonlar üzerinden kendi kendine zora soktuğu maçı son bölümde iyi savunma yaparak kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Abdülkadir Ömür etkisi nasıl değişti? Abdülkadir Ömür’ü kenardan ziyade orta sahada kullanmak, özellikle de rakip üzerine gelirken çok doğru bir tercih oldu. Ömür de bu sezonun en etkili oyunlarından birini oynadı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Trabzonspor için yine sahanın en iyilerinden biri olmasının dışında, şutörlüğü ve her ayrıntıda sakin kalışı ile hem iyi futbolcu hem de iyi profesyonel olduğunu ispat eden Bakasetas, maçın yıldızıydı.

Maçı olayı

Trabzonspor’da kaçan pozisyonların hazırlanışındaki ustalığa rağmen, bitiriş konusundaki beceriksizlikler maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Ahmetcan’ı genç yaşına rağmen çok iyi buldum. Üzerinde ısrar etmeye değer olduğunu ispat etti.

YORUM YAZ