MENÜ

İştahlıydı ama olmadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, daha turu ilk maçta garantilemesine rağmen ideal kadrosu, rakibini ciddiye alarak oynaması ve disiplini ile gerçekten de örnek alınabilecek özelliklere sahip Bayern’e yine zorlandığı bir ilk yarı oynadı. Çift santrforlu takıma rağmen Mustafa Pektemek- Vagner Love uyumsuzluğu ya da hiç birlikte oynamamış olmaları, Quaresma ve Lens’in Bayern beklerinin fiziksel güçlerine yenik düşmeleri ile pozisyon dahi bulamadık. Bayern ise hızlı hücum ettiği pozisyonlarda önce ilk sonra da ikinci yarının başında golleri buldu. Gecenin şanssızı Gökhan Gönül’ün asistinde Vagner Love’la gelen gol ve Şenol Güneş’in Talisca-Atiba hamleleri aynı zamana denk gelince Beşiktaş daha iştahlı oynamaya başladı. Ancak tecrübeli Bayern, Gökhan’ın boşalttığı alanları kullanmaya devam ederek bir gol daha bularak hem maçı kazandılar hem de Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Gecenin sorusu

Caner yaşadığı olumsuzluklardan ve Lucescu’nun açıklamalarından etkilenir mi? Özellikle Lucescu’nun ortaları ile ilgili eleştirilerine rağmen Caner Erkin’in Süper Lig’in orta kalitesi en yüksek ve oyun kurma becerisine sahip sol bek oyuncusu olduğu gerçeği gün gibi ortada.

Maçın starı

Medel oynadığı her pozisyonda yaptığı işin hakkını vererek oynayan, dayanıklı ve son derece özel bir oyuncu. Bayern maçında da sahada Beşiktaş’ın en iyi oyuncusuydu.

Maçın olayı

Beşiktaş taraftarının ilk maçın skoruna ya da yenen gollere aldırmadan gecenin tadını çıkarması takımlarının şimdiye gösterdiği performanstan memnun olduklarının göstergesiydi.

Kısa mesaj

FFP sıkıntısını atlattığı anda Beşiktaş’ın almak için fedakarlık yapması gereken ilk oyuncu Talisca olmalı.

YORUM YAZ