MENÜ

İmkansız değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe hakim oynadığı Graz deplasmanının bir benzerini oyunu daha da domine ederek oynadı ilk yarıda. Futbolun olumlu istatistiklerinin tamamı lehimizeydi. Topla biz oynadık, pozisyona biz girdik, rakibe pozisyon vermedik. Keyifli futbol oynamıyor denen Fenerbahçe beklerini öne çıkarmayı başararak organize ataklarlarla gelip rakibine 3 pası arka arkaya yaptırmadı.

Hatalar ve tercübesizlik

Tüm bunlara devreyi mağlup bitirmesinde etkili olan 2 ayrıntı vardı. Teknik direktörün müdahale şansı olmayan 2 ayrıntı. Biricisi Topal-Skertel ikilisinin bireysel hatası, ikincisi de Ahmethan’ın tecrübe eksikliği. Yine de işler iyi gittiği ve fiziksel olarak Ahmet’den daha hazır bir oyuncu olmadığı için haklı olarak aynı 11 ile devam etti Aykut hoca. Maçın hikayesi biraz heyecanını kaybetmiş gibi olsa da kontrol hala Fenerbahçe’deydi. Ancak işler aynı şekilde devam edince Soldado ilk resmi maçında Aatıf ile birlikte hamle olarak sahaya sürüldü.

Sadece iki dakikada...

Dirar’ın sağ beke geçişi o kanattan etkili olsak da gol getirmedi. Tam bu skorla biz İstanbul’da işi görürüz derken kıyamet günü gibi 2 dakikada dünya başımıza yıkıldı. Önce arkadaşlarıyla diyalogları henüz olmayan Kameni- Topal anlaşmazlığı 2. golü kalemizde görmemize yetmezmiş gibi sinirlerine hakim olamayan Josef de kırmızı kartı gördü. Ve belkide güle oynaya geçeceğimiz bir turu zora soktuk. İmkansız mı ? Hayır. Ancak turu geçmek için taraftarla oluşturulacak bir iç saha baskısı,ofansif orta saha seçimi ve santrforlardan bir tanesinin fiziksel olarak hazır olması şart.

YORUM YAZ