MENÜ

Hızlı oyun

Abone Ol Google News

Trabzonspor kaybettiği 2 puanla ligin kalanı için bir avantajı kaybetti belki ama asıl problem oynadıkları oyunun kendilerini buraya getiren oyun olmayışıydı. Üstelik bu oyunu ligin belki en rahat takımlarından birine karşı oynadı. Şimdi ise can derdine düşmüş Malatya’dan galibiyetle dönmenin peşinde. Yapması gereken şey ise oyunu daha hızlı oynayabilmek.

Haberin Devamı

Bildiğimiz görüntüden uzaklaştılar

Geriden oyun kurarken skor ne olursa olsun oyunu yavaş ve sürekli yana oynamak Trabzonspor’u bildiğimiz dikine giden takım görüntüsünden uzaklaştırıyor, kontrol edilmesi kolay takım haline getiriyor. Yani Antep’te Nwakaeme, Sörloth gibi boş alan seven oyuncuları kapalı, kademeli savunmalara değil, hazırlıksız yakaladıkları defanslara hücum etmelerini sağlamak.

Eksikler takımı etkilemez

Guilherme ya da Da Costa’nın yokluklarının ise takımın oyununu kötü etkileyeceğine inanmıyorum. Da Costa’nın Antep’te kırmızı kartın ucundan döndüğü, Guilherme’nin pas trafiğinde etkili olamadığı ve Ndiaye’nin 2 maçtaki görüntüsüne bakınca zaten Abdülkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen tercihleri zaten daha doğru gibi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ