MENÜ

Hem Kjaer hem Skrtel

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için gündemdeki transferlere bakacak olursak kaleci Altay’ın gelecek olması Ersun Yanal’ın kafasında ya Volkan ya da Berke’nin olmadığı anlamına geliyor. Özellikle Berke’nin kiralanarak bir sezonu oynayarak geçirmesi en doğru hamle olur. Tabi takasta kullanılma yanlışına düşülmezse.

Haberin Devamı

Kolarov özel ama...

Kjaer ise agresifliği, lider duruşu ile eğer alınabilirse Fenerbahçe için en iyi transferlerinden biri olur. Eğer Skrtel’i de tutmayı başarabilirse Ersun Yanal’ın savunmanın göbeğinde sıkıntısı olmaz. Transferde ilk adı geçen Kolarov ise çok özel bir oyuncu olmasına rağmen en acil ihtiyaç değil. Hasan Ali’nin yanına bir oyuncu şart elbette. Fakat hesap yaparken önceliği bu transfere vermek yanlış olur.

Rodrigues önemli

Vedat Muriç rakip savunmayı yıpratan çok mücadeleci bir santrfor. Vedat her ne kadar Rize’den ayrılmayacağını açıklasa da futbol dünyasında her an her şey olabilir. Ancak bu transferin sonuçlandığını varsaysak bile santrfor konusu bitiriciliği iyi bir oyuncu almadan kapanmamalı. Son olarak Garry Rodrigues. Hem pas hem de çalımlarıyla adam eksiltebilen son vuruşlarını geliştirmiş harika bir kanat oyuncusu. Tüm sezon boyunca Ersun Yanal’ın hücumdak

Haberin Devamı
YORUM YAZ