MENÜ

Hayal kırıklığı

Abone Ol Google News

İtalya maçındaki oyunun devamı, bir hayal kırıklığı ile başladık Galler maçına. Topla oynarken, pas trafiğinde zayıf kaldık ve sadece Burak Yılmaz ile net bir fırsat üretebildik. Bir devre boyunca defansif anlamda 4-5 pozisyonda kenara inen, savunma arkası atılan toplarda tepki veremememiz yediğimiz bir gole şükretmemize sebep oldu. Oyunu geniş alanda oynayınca Galler pası atan, golü atan da dahil hiçbir oyuncusu rahatsız olmadılar maçın içinde.

Haberin Devamı

Oyunun kötülüğü ve düşük direnç, Şenol Güneş'i radikal bir hamleye itti. Kaan'ı orta sahaya çekip, Merih-Yusuf hamlesi ile başladığımız 2. yarıda daha fazla rakip sahada oynadık. Ancak Burak Yılmaz ile pozisyon bulmamıza rağmen aldığımız risk kalemizde de pozisyonlar vermemize sebep oldu. Uğurcan iyi refleksleri ile Galler'in 2. golüne direnmeye çalıştı.

Bale'in adeta maçın yıldızı olmasına rağmen yaptırıp, kaçırdığı penaltı ile skor olarak maçta kaldık. Ancak hücum organizayonu konusunda maç boyunca iyi oynayamadık. Maçın sonlarına doğru zaman zaman telaşlı oyunu, çabuk oyunla karıştırınca pozisyonda üretemedik.

Haberin Devamı

Sonuçta oyunun hakkı skor olarak da tabelaya yansıdı. Kariyerinde düşüşte olan Bale'in, bir asist daha yaparak, maçın yıldızı olduğu maçı kaybederek yaşadığımız hayal kırıklığının boyutunu da arttırmış olduk.

YORUM YAZ