MENÜ

Hastalık geçmemiş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bozuk zeminde akordu bozuk bir saz gibiydi maçın ilk yarısında Fenerbahçe. Ceza sahası içine girmekte zorlanışının ise en önemli sebebi takıma 10 numara olarak transfer edilen fakat maça sağ önde başlayan Giuliano idi. Adam eksiltmeyi denemeyen, top öne oynandığında sorumluluk almaktansa çabuk ayağından çıkaran Giuliano’ya Mehmet Ekici de ayak uydurunca iş yine Valbuena’ya kaldı. Fakat Miguel Lopez ve Olcan’ın o tarafı iyi kapatması, topa hakim olmasına rağmen 0 pozisyonlu bir ilk yarı getirdi Fenerbahçe’ye.

Kocaman-Buruk farkı

Fakat bu kısır futbol Aykut hocayı hiç rahatsız etmemiş olacak ki 2. yarıya da aynı 11’le başladı. Halbuki elinde Alper, Soldado gibi oyunun gidişatını değiştirebilecek oyuncular vardı. Akhisar tarafında ise rakibin hatasını sabırla bekleyen oyun tarzı 60. dakikada Topal’ın hatası ile karşılığını buldu. Soner’in ölçülü pasında Aykut hocanın yapmadığını yapan Okan hoca, Onur Ayık hamlesi ile golü buldu. Bu arada Aykut hoca beklenen hamleyi yaptı ama beklenmeyen, iş yapacak gibi gözüken Valbuena’yı oyundan almasıydı. Bozuk zeminde organize olmakta zorlanırken yani iş duran topa kalmışken en çok faul alan ve adam eksilten oyuncuyu çıkarmanın mantığını ben anlamadım.

Beşiktaş’ı yenmek yetmiş

Kameni, Serginho’nun karşı karşıyasında golü kurtarmasa maç 66. dakikada bitebilirdi. Sonuçta Fenerbahçe geçtiğimiz yıl olduğu gibi kapanan rakipleri açmakta zorlandığı bir maç daha oynayarak hastalığının tam anlamıyla geçmediğini gösterirken, görünen o ki uzman doktor da (Aykut Kocaman) ya hastalığın teşhisini doğru yapamamış ya da tedavide hangi ilaçların nasıl kullanılacağını bilmiyor. Görünen o ki Beşiktaş’ı yenmek, Fenerbahçe’ye yeterli gelmiş.

YORUM YAZ