MENÜ

Hamleler etkisiz kaldı

Abone Ol Google News

Futbolun en güzel detayı golün mucizelere kaldığı bir ilk yarı izledik. Beşiktaş, oynamayı sevdiği pas oyunu önce Atiba’yı yeterince devreye sokamadığı, sonra geriden çıkarken çok fazla pas yaptığı, son olarak da Gaziantep takımının müdahaleli savunması yüzünden yapamadı. Hücumda N’Koudou ve Ghezzal devreye giremeyince pozisyonsuz, kısır ve keyifsiz bir oyun oldu. 2. yarıya Sergen Yalçın, Larin hamlesi ile başladı. Vites artıran Beşiktaş, ceza sahası içerisine çok daha kolay gelmeye başladı. Ancak bu hareketliliğin kahramanı Larin; Ghezzal ve Rosier’in asistlerini gol yapamadı. Sergen Yalçın, oyunu aldı ama skoru alamayınca son bölümde Batshuayi, Teixeira ve Gökhan Töre ile en güçlü hamlelerini yaptı. Fakat Nsakala’nın rahatsızlığı, ikinci yarının başındaki yüksek temponun devam etmesinin önüne geçti. Kartal, Larin ve Atiba’nın kaçırdığı fırsatlara kurban giderek beraberliğe üzülen taraf oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Yeni transferler nasıl gözüktü? Yaklaşık 20 dakikalık bölümde Teixeira ve Batshuayi hamlelerinin karşılığı olmadı. Yeni kural sebebi ile Ghezzal’ın çıkması bana göre bu oyuncuların üretkenliklerini de negatif anlamda etkiledi diyebilirim.

Haberin Devamı

Maçın starı

Larin, oyuna girer girmez Beşiktaş için oyunun şekli değişti. Ancak oyun üstünlüğünün skora yansımayışı da yine Larin üzerinden okunabilir. Sonuçta maçın yıldızı olmasa da ikinci yarının keyifli geçmesinde en önemli isim Larin’di.

Maçın olayı

Nsakala’nın yaşadığı rahatsızlık hepimizin adeta kanını dondurdu. Sonrasında ise ne futbolcular ne de biz futbola konsantre olabildik.

Kısa mesaj

Gaziantep geçtiğimiz sezona göre biraz güç kaybetmiş gibi. Özellikle hücumda uzatmalardaki ana kadar kötü bir maç oynadılar

YORUM YAZ