MENÜ

Güle oynaya kazandık

Abone Ol Google News

Özbekistan’a karşı Fransa maçı için oynama ihtimali zayıf oyunculardan oluşan Milli Takım maçın ilk yarısında topu ve oyunu kontrol eden taraftı. Zaman zaman İrfan Can’ın kalitesi, Dorukhan’ın çalışkanlığı dikkat çekiciydi. İrfan Can’ın ortasında Zeki’nin attığı gol dışında da hücumlarda sık sık ileri çıkması kendisi adına eğer forma rekabetine girecekse önemliydi, iyi iş çıkardı. 2. yarı oyunu kontrol etmeye devam ederken, tempoyu düşük tuttuk. Ama bu düşük tempoda da bir duran toptan Zeki ile golü bulduk. Özbekistan ne gücü ne kalitesi bizim seviyemizde bir takım olmayışı ile güle oynaya geçen bir maç oldu. İrfan Can ve Dorukhan iyi oynarken, Emre Taşdemir ve Oğuzhan gibi maç temposu eksik oyuncular da performans olarak sırıtmadan oynadı. Oyuna sonradan giren Ozan Tufan, Abdülkadir Ömür, Kenan gibi oyuncular ise geniş kadroda uzun yıllar hizmet edecek bir görüntü verdiler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu takımdan Fransa maçı 11’ini hangi oyuncular zorlar? Merih ve Zeki Çelik bu konuda öne çıkan oyuncular olurlar.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bir bek için ekstra kabul edeceğiniz skor katkısını maksimum seviyede yapmayı başardı. Duran toplarda doğru yerlerde oluşu ve takipçiliği ile maçı çözen oyuncuydu. Dayanıklılığı ve çalışkanlığı cabasıydı.

Maçın olayı

Şenol Güneş sonrasında resmi ya da hazırlık, farklı kadrolarla kazanma alışkanlığını elde etmeye başlamamız gecenin olayıydı. Bu alışkanlık rakip kim olursa olsun bazen iyi oynayamadığınız güçlü rakiplere karşı da iyi sonuçlar almamızı sağlayabilir.

Kısa mesaj

Cenk Tosun’un yokluğunu Milli Takım olarak çok hissedeceğiz. Özellikle Enes Ünal istenen seviyenin çok altında kalıyor.

YORUM YAZ