MENÜ

Güle oynaya

Abone Ol Google News

Galatasaray form durumu yükselen yıldızları Emre Akbaba ve Feghouli yapımı gol ile futbolcu kadrosunu zamansız yenileyen Kasımpaşa’ya erken kesti cezayı. Mariano etkisi ile kenarı etkin kullanan Galatasaray’da Falcao’nun yokluğunu hissettirmeyen Adem Büyük eski takımına daha ilk yarıdan 2 gol atıp takımı adına maçı garantiye alan isimdi. Kasımpaşa zaman zaman önde baskı yapıp Galatasaray’ı hataya zorlamaya çalışsa da henüz birbirini tanımayan oyuncular işin ne savunma ne de hücum kısmında başarılı değillerdi. 2. yarıya Kasımpaşa biraz daha hareketli başlasa da adeta aktif dinlenme yapan Galatasaray yine pozisyonlara giren taraftı. Onyekuru’nun her geçen maç daha fazla dakika alması Galatasaray için çok önemli olduğunu yine belli etti. Sonuçta Galatasaray fikstür avantajını kazasız belasız geçirmeye devam ettiği Kasımpaşa deplasmanından güle oynaya kazanıp dönmeyi başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Yakalanan seri devam eder mi? Açıkçası Malatya maçı Galatasaray için çok avantajlı gittiği bir maç. Ancak serinin devam etmesi kadar yine sakatlanan Saracchi ve Falcao’nun iyileşmesi de çok önemli.

Haberin Devamı

Maçın starı

Adem yine Büyük oynadı. Her gol pozisyonunun içinde aktifti. Penaltı ve 2. golünde sakin kalarak yaptığı vuruşlar usta işiydi. Galibiyette en büyük pay nöbetçi santrfor Adem Büyük’ündü.

Maçın olayı

Elbette Galatasaray maçlara favori çıkıyor ama bulduğu erken gollerle son 3 maçta çok yüksek tempoya gerek duymadan kazanması maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Kasımpaşa takımı hareketli bir transfer dönemi geçirdi ancak bu hareketlilik faydadan çok zarar getirmiş. Kasımpaşa çok ciddi düşme adayı haline gelmiş.

YORUM YAZ