MENÜ

Geniş kadro yüksek kalite

Abone Ol Google News

Galatasaray şimdiye dek yaptığı Türk oyuncu transferleri ile özellikle hücum hattı alternatiflerini çok güçlendirdi. Sarı-Kırmızılılar’ın Vedat Muriç transferinde ısrarcı olmasının sebebi de takımdaki rotasyon şansını en üst seviyeye çıkarmak. Futbolda ne kadar iyi bir maç çıkarırsanız çıkarın sonucu forvet hattının becerisinden geçiyor. Bu sebeple bu hattı ne kadar alternatifli geçirirseniz takımdaki rekabeti artırırsınız. Şu ana kadar yapılan transferler de kendi takımlarında oynayan, tecrübeli isimler. Ligimiz için de ideal olabilecek transferler.

Haberin Devamı

Yoldakilere dikkat!

Galatasaray’daki asıl hedef Banega. Geldiği takdirde orta sahada büyük sınıf atlatabilecek bir yıldız. Eğer Fernando da gitmezse özellikle Şampiyonlar Ligi’nde daha fazla verim alınabilir. Donk ise çok yönlü bir oyuncu. Bazı maçlar dışında stoper alternatifi olarak da düşünülmeli. Geçtiğimiz sezona göre daha çok topa hakim olmasını beklediğim Galatasaray için yapılan transferler doğru, yoldakiler ise daha doğru.

1-2 takviye daha

Haberin Devamı

Geniş kadro ve yüksek kalite bugünkü ekonomik sıkıntıları göz önüne alırsak her takıma nasip olmaz. Galatasaray kadrosuna 1-2 takviye daha yaparsa bu kriteri yakalamış olacak.

YORUM YAZ