MENÜ

Garanti ücret lüksü kalmadı

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın Loris Karius’tan beklediği performansı alamamasının yanı sıra hocasını ve arkadaşlarını kameralara eleştirdiği için bu tek taraflı fesih işini kulübün yapmasını beklediğimi itiraf ederek başlayayım. Gidişi, büyük takım kalecisinin yapacağı işi yapamadığı için Beşiktaş adına kayıp değil hatta arkasında bekleyen genç kalecilerden birini kazanmayı başarabilirse fırsata bile dönüştürülebilir. Peki bu kaleciler içinde hazır olan var mı? Cevabı Sergen Yalçın’da...

Haberin Devamı

Maç başı anlaşma yapılmalı

Utku Yuvakuran’ı izlediğimde bu fırsatı kaçırdığını düşünmüştüm. Şimdi sıra Ersin Destanoğlu’nda. Eğer genç kaleci, bu fırsatı değerlendirebilirse hem kendi kariyeri ile büyük bir adım atmış olacak hem de ekonomik anlamda kriz yaşayan kulübünün kaleci transferine harcayacağı parayı kurtarmasını sağlayacak. Ekonomik kriz demişken yarıda kalan sezonun ayakta kalan önemli isimleri Caner Erkin ve Gökhan Gönül’e yapılacak teklifler nasıl olacak? Artık Beşiktaş için sözleşmeler konusunda yapılacak en doğru iş garanti paraların düşürülmesi, olabildiğince maç başı anlaşmalar yapılması.

Haberin Devamı

Motive etmek zor olsa da...

Adı, yaşı ne olursa olsun verilecek rakamlar farklı olabilir ancak bu rakamların büyük kısmını oyuncuların oynaması halinde ödemeli. Artık ne Beşiktaş’ın ne de başka kulüplerin oynamayan oyuncularına garanti ücret ödeme lüksü kalmadı. Son olarak sezonun kalanı birçok takıma nazaran Beşiktaş açısından hedefsiz gibi gözüküyor. Futbolcuları bu maçlara motiveedebilmek biraz daha zor olsa da stressiz ve yaptığı işten keyif alan, profesyonelliği ön planda oyuncularla seyir zevki yüksek maçlar oynayabilecek bir kadroya ve teknik ekibe sahip bir takım oldukları gerçek.

YORUM YAZ