MENÜ

Fragman kötü ama film iyi olabilir!

Abone Ol Google News

Sezon başı itibarı ile şampiyonluk adayı takımlar içinde en ciddi değişimi Fenerbahçe geçirdi. Bu değişimin ekonomik nedenler yüzünden zamanlaması doğru olmayınca, belki de tarihinin en kötü başlangıçlarından biri de kaçınılmaz oldu. Tabi bu değişim önceden düşünülmüş olacak ki Comolli gibi dünya futboluna hakim bir de sportif direktör seçildi.

Haberin Devamı

Buraya kadar her şey tamam. Ancak değişimin de önemli ayrıntıları vardır. Örneğin takımı gençleştireyim derken diğer yandan da kaliteyi düşürmeyeceksin.

Comolli&Cocu kötü başladı

Elindeki oyuncuları, yeni transfer olanlarla sırf yeni transfer oldukları için gelir gelmez sahaya atmayacaksın mesela. Daha arkadaşlarının 2. ismini öğrenememiş stoper bir oyuncuyu kalkıp Süper Lig’in pozisyon bilgisi en yüksek defansif orta sahası Mehmet Topal’ın yerine oynatmayacaksınız örneğin. Ya da mağlup duruma düşünce ne kadar hücum oyuncusu varsa sahaya sürüp, oyun disiplininden ödün vermeyeceksin.

Yeni transferleri konuşmak ya da eleştirmek için biraz erken. İçlerinde gelişime açık oyuncular var. Ancak Comolli ve Cocu’nun Fenerbahçe kariyerlerine iyi başladıklarını söylemek zor.

Haberin Devamı

Tecrübe ve genç uyumu

Ali Koç ve ekibinin camia içerisinde kredisi yüksek. Fakat aynı şeyi şu andan itibaren teknik kadro için söylemek zor.

İlk 4 haftalar genelde filmin fragmanı gibidir. Bazen izlenecek film için doğru izlenimleri uyandırmayabilir. Fenerbahçe filmin fragmanına bakınca iyi bir sezon vaad etmedi. Fakat filmi izlenebilir hale getirecek kişi Cocu ve futbolcular.

Tecrübe ve genç oyuncu uyumunu yakalarlarsa bu başlangıcın etkilerini de silebilirler.

YORUM YAZ