MENÜ

Formdayken bile yapamadı

Abone Ol Google News

Kalan maçlara bakınca Fenerbahçe’nin rakipleri aradında hedefi kalmayan tek takım Göztepe gibi dursa da neredeyse hiç ‘rahat geçer’ diyebileceğimiz maçı yok. Elbette şu an camia için en önemli isim Emre Bölezoğlu olunca, camiaya kalan maçlar üzerinden umut dağıtmakta ona düşüyor. Öncelikle Rize ve Gençlerbirliği maçları ile başlayalım.

Haberin Devamı

Yüksek konsantrasyon

Bu takımların Fenerbahçe’nin sezon boyunca oturmayan pas trafiğini, bulundukları pozisyonların vereceği agresiflikle bozabileceği, yüksek konsantrasyonla mücadele edecekleri bir gerçek. Sarı- Lacivertliler, çabuk hücumlar ile en iyi zamanında dahi bu tarz takımlara karşı puan kayıpları yaşadı. Göztepe’nin kolay gol bulan, inatçı bir takım olduğu ortada.

Sivas, Kadıköy’de zorlar

Diğer taraftan iyice toparlayan, önünde ciddi bir Şampiyonlar Ligi ihtimali belirmeye başlayan Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’nin savunma kurgusundaki bitmeyen problemlerinden yararlanması olası. Burak Yılmaz ve ona eşlik etmeye başlayan Nkoudu ile Lens, Sarı- Lacivertliler’i zorlayabilir. Gelelim Sivasspor’a... Özellikle açık oynayan takımlara karşı çok başarılı olan Yiğido’nun, seyirci avantajı da yokken Kadıköy’de Fenerbahçe’yi çok zorlayabileceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Mesaj takım arkadaşlarına

Kısacası Emre Bölezoğlu, kalan maçların tamamını kazanacaklarını iddia etse de bu sezon en üst düzey performansı ile bile 5 maç üst üste kazanamamış bir Fenerbahçe var. Ayrıca şu anda ne oyun olarak ne de maçların zorluğu üzerinden böyle bir performans vaadetmiyorlar. Yine de Emre’nin son düzlük için vermek istediği mesaj biraz da arkadaşlarına yönelik. Kalan maçlardaki performanslar, yeni sezonda kimlerle yola devam edeceği açısından belirleyici olacaktır.

YORUM YAZ