MENÜ

Fırtına'ya ağır darbe

Abone Ol Google News

İlk yarı stoper hataları ile başladı ama hataları değerlendiren Sörloth'un pasında Abdülkadir Ömür’ün dokunuşu ile Trabzonspor oldu. Skor değişince Trabzonspor savunma arkası denemeler yaptı. Sörloth'un 1 dakika içinde iki 2 kez yakaladığı pozisyonlarda kararsız kalışı Trabzonspor'u 2. golden etti. Alanya'da ise özellikle Fernandes ve Efecan'ın çok çabaladığı anlar vardı ama N’Sakala'nın katkısı uzatmalarda Cisse için şans oldu. Cisse klas bir kontrol ve vuruşla golü yaparken, Campi'nin ağır kalışı dikkat çekiciydi. 2. yarıya Guilherme'yi sola çekip, Ekuban'a sevdiği serbestliği veren Trabzonspor vites arttırarak başladı. Yüksek tempo hücumda karşılığını çabuk bulsa da asıl önemli ayrıntı formda Uğurcan'ın sakatlanmasından sonra oyuna giren Erce'nin kurtarışlarıydı. Hosseini ve N’Sakala'nın karşılıklı kartları boş alanları fazlalaştırdı. Ancak Erce’nin çabalarına rağmen Bakasetas’ın şut denemeleri sonunda yerini buldu ve Trabzonspor çok önemli bir darbe aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Bu beraberlik ne anlama geliyor? Özellikle golün son dakikada gelmesi telafi şansını vermedi. Hüseyin Çimşir’in stoper değişikliklerine rağmen yenilen gol bu takım için geriye yaslanarak oynayamayacağı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Abdülkadir Ömür kendisinden beklendiği gibi Nwakaeme'nin yokluğunda skora dokunmayı başardı. Özellikle 2. goldeki harika asisti kalite kokuyordu. Maç boyunca sorumluluk almaktan kaçınmazken kolay top kaybetmeyerek iyi iş çıkardı.

Maçın olayı

Trabzonspor şampiyon olacaksa hem kalecisi iyi oynayacak hem de mutlaka gol yiyeceğini hesap edecek. Çünkü hangi ikiliyi seçersen seç stoper kalitesi her maç gol yemeyi vaat ediyor.

Kısa mesaj

Bana göre Erce'nin maç oynamadan kendini hazır tutma becerisi, profesyonelliği birçok oyuncuya örnek olmalı.

YORUM YAZ