MENÜ

Final gibi açılış

Abone Ol Google News

Sivasspor puan anlamında rahatlamış ancak topu rakibine bırakarak oynama pratiğini benimsemiş bir takım. İçeride oynadıkları zorlu Beşiktaş karşılaşmasında duran top zaafiyetine kurban gitmelerine rağmen çok fazla pozisyon vermeden maçı tamamladılar. Başakşehir ise son 4-5 haftadır topla rakibine oranla daha fazla oynamasına rağmen hem rakip sahada organize olmakta hem de son vuruş konusunda belirgin sıkıntılar yaşıyor. Özellikle oyunu kurarken Emre’nin, topu ön tarafta alıp organize etme konusunda sihirli oyuncusu Mossoro’nun enerjilerinin düşüklüğü Abdullah Avcı’nın en büyük problemi.

Haberin Devamı

Kulübeden destek yok

Bir diğer sıkıntı ise düşüş yaşayan Robinho’nun yerine kulübede bekleyen Bajic, Adebayor ve Demba Ba’nın oynanan oyuna uyumsuzlukları nedeniyle yeterince faydalanılamaması. Ancak bu detaylara rağmen kadro kalitesi ve sorumluluk duygusu yüksek lider oyuncuları ile maçın favorisi konumundalar.

Bu istatistiğe dikkat!

Bu sezon maçların ilk 15 dakikalarında en az gol yiyen takım Başakşehir (1), bu süreçte kalesinde en fazla gol gören ekip ise Sivasspor (7).

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Her iki takımın da önünde bulunan zorlu fikstür göz önüne alındığında takımlar için final niteliğinde bir maç bizleri bekliyor.

YORUM YAZ