MENÜ

Fenerbahçe kayıp!

Abone Ol Google News

Maça stoperde Jailson, ortada Tolgay tercihi ile başlayan Ersun Yanal topa daha fazla hakim olunan ilk yarıda pozisyon anlamında Herta Berlin’e göre daha etkili olmasına rağmen son vuruşlardaki eksiklik ve oyuncuların uyum sürecinde oluşları skor üretmelerini engelledi. 11 oyuncusunu birden değiştiren rakibine karşı 2. yarıya yine pozisyonlarla başlamasına rağmen kaptırılan bir topun şaşkınlığı Fenerbahçe’yi geri düşürdü. Moses ile Muriç pozisyon kaçırmaya devam edince rakibine göre daha iyi olan oyun karşılığını bulmadı. Bana göre Fenerbahçe’yi izleyen herkes bu takıma bitirici bir santrfor daha lazım dedi. Maç içinde yakından takibe aldığım bazı oyuncuların performanslarını ayrıntılı bir şekilde daha detaylı paylaşmak istedim...

Haberin Devamı

Murat Sağlam: Potansiyelli bir oyuncu olabilir. İlerleyen dönemde rotasyonda şans da bulabilir. Ancak şu an Fenerbahçe için hazır bir oyuncu görüntüsü vermedi. Hücumda istediği topları arkadaşları ile buluşturamazken, savunmada da kolay çalımlar yedi.

Vedat Muriç: Son vuruşlarda sınıfta kaldığı bir maç oldu. Her iki yarıda mutlak 2 golü kaçırmasına rağmen topu ayağından çabuk çıkardığı anlarda Kruse’ye servis yapabileceği pozisyonlar hazırladı.

Haberin Devamı

Kruse: İlk yarıda takımın en iyisiydi. Serbest oyuncu özelliklerine sahip olduğunu hissettirdi. Geriden gelip pozisyonlar buldu. Dayanıklı ve devamlılığı iyiydi. Bana göre maçın da Fenerbahçe adına iyisiydi.

Rodrigues: İlk yarı vasat oynasa da ikinci yarı Kruse’ye ayak uydurarak vites arttırdı. Adam eksiltme konusunda çok etkiliydi. Ancak arkadaşları ile oynama pratiğinin eksik oluşu en çok Rodriques’i etkiledi.

Allahyar: 18 yaşındaki genç oyuncu maç boyunca abilerinin yapamadığı gol vuruşunu oyuna girer girmez yapmayı başardı. Ancak bu gol mağlubiyete engel olmasa da genç oyuncu için bundan sonra daha fazla dakika almak demekti.

YORUM YAZ