MENÜ

Fener kısa kesti

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maça tam anlamıyla Pelkas etkisi ile başladı. Hücumda sazı eline alan Yunan oyuncu daha ilk 10 dakikada yaptığı servislerle önce Zajc'ın harika golünün sonrasında ise Serdar Dursun'un sayısının hazırlayıcısı oldu. Gustavo-Zajc ikilisinin yüksek enerjisi Pelkas'ın iyi oyunu ile süslenince bu kez Pelkas-Mesut organizasyonunda Serdar Dursun'un son vuruşu yarım saatte kusursuz bir skor getirdi. Fürth'ün ilk yarı bitmeden Barry ile bulduğu gol ise bu iyi devrenin nazar boncuğu gibiydi.

Haberin Devamı

İki farklı görüntü

İkinci yarıya Fenerbahçe, Valencia İrfan Can gibi önemli hamlelerle gelmesine rağmen oyunun kontrolünü alan taraf Fürth oldu. Kale emin ellerde dedirten performansı ile önemli kurtarışlar yapan Altay 76 dakikaya kadar dayansa da 5 değişiklik daha yapmasına rağmen dağınık bir görüntü sergileyen Fenerbahçe karşısında Leweling savunmanın ortasından girerek golü yaptı.

Sonuçların önemsiz olduğu hazırlık maçlarından biri olan Fürth maçını 2 bölümde değerlendirmek gerekir. İlk bölümde oynamaya çalıştığı tarzı benimsemeye başlayan, Pelkas'ın yıldızlaştığı ve olumlu sinyaller veren Fenerbahçe, ikinci bölümde ise kalitesi sahaya yansımayan ve eksikleri çok olan bir takım görünümündeydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ