MENÜ

Eski yıldızları özlemeye devam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Derbide oynanan oyun şu takım maçı hak etti dedirtmedi. Biz futbolseverler mi ? Derbilere ağırlığını koyan yıldızları özlemeye devam

Galatasaray maça coşkulu başladığı ilk 20 dakika içinde kazandığı topları Mariano üzerinden oynadığında etkili oldu. Tudor’un ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen oturmuş 4’lü düzeni bozup bir fazla defans oyuncusu ile başlama mantığını anlamaya çalışırken Serdar’ın sakatlığı Galatasaray’ı alışıla gelmiş düzenine döndürdü. Fakat baskıyı Valbuena ve Giuliano’nun topu önde tutma çabası, Janssen’in yüksek temposu ve Ozan-Josef ikilisinin rakibi rahatsız eden oyunuyla bozan Fenerbahçe istediği gol pozisyonunu da yakalamasına rağmen Janssen ile fırsatı kaçırdı. Bir tarafta Belhanda’nın ağırlığını koyamaması Galatasaray için en negatif ayrıntı olurken, diğer tarafta Janssen en çok çalışan ve rakip defansı zorlayan oyuncu oldu. Yine de maçın ilk yarısına bakınca istediğini alan taraf Fenerbahçe oldu.

Galatasaray fırsatı kaçırdı

2. yarıya Ndiaye’nin çabalarıyla tempoyu artırarak başlayan Galatasaray olsa da pozisyon üretmekte zorlandılar. Sebebi ise 2 kanatta 2 orta saha özellikli Feghouli ve Tolga ile sahanın en silik oyuncusu Belhanda’ydı. Fenerbahçe işin defansif kısmını doğru yaparak hata bekledi. O hatayı gol pozisyonunu değerlendirmesi beklenen ancak kendini attıran Belhanda sayesindede buldu. Ancak üretkenlik açısından Galatasaray kadar başarısız olarak fırsatı kaçırdılar. Sonuçta oynanan oyun şu takım maçı hak etti dedirtmedi. Biz futbolseverler mi? Derbilere ağırlığını koyan yıldızları özlemeye devam.

YORUM YAZ