MENÜ

Emre 1 sezon daha oynar!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin ilk yarı oynadığı oyuna ve pozisyon sayısına bakınca içeri gol yemeden gitmesi büyük bir şanstı. Gençlerbirliği’nin orta sahada yaptığı baskıya yenik düşen, hücumda Muriç’in savunma arkası koşuları ya da Ferdi’nin bireysel çabaları ile gol bulmaya çalışan Fenerbahçe için asıl tehlike her zamanki gibi savunmanın göbeğindeydi. Gençlerbirliği sadece topu Falette ve Jailson’un etrafında gezdirerek pozisyon buldu. Altay 1-2 boşa çıkışına rağmen başarılı bir ilk yarı çıkarıp 3-4 net fırsata rağmen gol yememeyi başardı. Soyunma odasından son dönemdeki en iyi hamlesi olan Emre Belözoğlu’nun kendini oyuna almasıyla Fenerbahçe’nin oynadığı oyun futbola benzedi. Topu rakip alanda oynarken Muriç’le çok iyi bir fırsat da yakalandı fakat Ertaç maçın en kritik kurtarışını yaptı. Emre oyunu değiştirse de Falette’nin kötü bir stoper olduğu gerçeğini değiştiremediği için Stancu duran toptan golü atıp adeta Fenerbahçe’ye bu transferin cezasını kesti. Emre oyuna girdiği andan itibaren değiştirdiği oyunun yanına tabelayı da değiştiren nefis bir gol atarak takımının puan almasını sağladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Bu maçtan yeni sezon için hangi ders çıktı? Serdar Aziz’in sezonun büyük kısmını sakat geçirdiği, Jailson ve Falette’in bu takımın stoperi olamayacakları net bir şekilde ortada olduğu için Fenerbahçe’ye 2 iyi stoper şart.

Maçın starı

Stancu maç boyunca Fenerbahçe’nin stoperlerine eziyet etti. Sürekli hataya zorladı. Topu önde tuttu, golü attı ve bir santrforun yapması gereken her şeyi yaptı.

Maçın olayı

Emre Belözoğlu’nu saha dışında hangi pozisyonda kullanırlar bilmem ama sadece hamle olarak bile Fenerbahçe’de çok rahat bir sezon daha forma giyebilir.

Kısa mesaj

Hem Ertaç hem de Altay’ı çok beğendim. Alınan puanlarda iki takımın da kalecisinin büyük katkısı oldu.

YORUM YAZ