MENÜ

Emre 1 sezon daha oynamalı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde transferlere yere sağlam basarak başladı. Kendi takımlarında çok iyi sezonlar geçiren ve takımın 1. derece ihtiyacı olan Mert Hakan, Gökhan Gönül ve Novak gibi özel oyuncuları kadrosuna katma yolunda önemli mesafe kat etti. Yabancı kısıtlaması düşünüldüğünde alınan Türk oyuncuların performansları ile ilgili soru işareti olmaması önemli. Yabancı konusunda ise hem Ali Koç geldiğinden beri tutturalamayan yabancılar hem de seçici olma mecburiyeti Novak transferini daha değerli kılıyor. Değişen futbolun en önemli oyun kurucuları bekler olmuşken hem yaşı, hem istikrarı hem de hücumdaki katkısı ile ligimizin en iyi sol kanat oyuncusunu transfer etmesi çok önemli bir hamle.

Haberin Devamı

Stoper, forvet, kanat

Hâlâ eksikler yok mu? Elbette var. Mesela Falette ve oynama istikrarı yeterli olmayan Serdar Aziz ile yürümeyeceği ortada. Stoper transferi şart. Vedat Muriç ne kadar iyi oynarsa oynasın yanına bitiriciliği Vedat’tan iyi bir santrfor lazım. Gökhan Gönül’e bir stepne ve iki kanatta da oynayabilecek bir forvet gerekli.

Haberin Devamı

Hâlâ fark yaratıyor

Son olarak bu işi zirvede bırakmanın karşılığı zamanlama açısından Emre Bölezoğlu için doğru olabilir ama hâlâ takımın en fazla fark yaratan orta saha oyuncusu iken biraz da maç seçerek Emre Bölezoğlu’ndan saha içinde bir sezon daha faydalanmak hiç de yanlış bir karar olmaz. En azından Emre’nin saha dışı görevine hazırlanması için zaman kazanması da bir başka avantajı olur.

YORUM YAZ