MENÜ

Eğer şampiyonluk istiyorlarsa...

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un yeni sezon hedefi şampiyonluk olacaksa 2 önemli kriteri yerine getirmeli. 1.’si takımın stoper ve santrfor gibi önemli bölgelerine lider oyuncu transferi, 2.’si ise Yusuf ve Abdülkadir’den en azından 1 sezon daha faydalanabilmek. Şu bir gerçek tek tek bakıldığında böyle oyuncuları bulmak, yetiştirmek, doğru zamanda oynatmak ve yıldız statüsüne geçirmek hiç kolay değilken Trabzonspor bu işi 2 oyuncuyu aynı anda üreterek yapmayı başardı.

Haberin Devamı

Zaferin şifresi genç oyuncular

20-25’ler havada uçuşacak gibi gözükse de paradan daha önemli bir şey var. O da Trabzonspor’un uzun zamandır hasretini çektiği şampiyonluk hasretini sonlandırabilmek. Tabi ki yabancı oyuncu transferlerinin katkı vermesi şart. Fakat şampiyonluk yolu Yusuf, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan gibi genç, yetenekli ama daha önemlisi Trabzonspor’u herkese sevdirebilecek karaktere sahip oyuncularla daha mümkün.

Avantaja çevirebilirler

Yani yabancı oyuncu seçimi kadar ekonomik krizin tüm takımlarımızda hissedildiği dönemde Trabzonspor altyapısındaki cevherlerle bu durumu avantaja çevirip mutlu sona ulaşabilir. Bu durumun farkında olan Ahmet Ağaoğlu ve genç oyuncularla ilişkisi bir teknik direktörden çok daha fazlası olan Ünal Karaman gibi isimler ise rüyayı gerçekleştirebilmek için en doğru isimler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ