MENÜ

Değişim ayağa kaldırdı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Korkunun ecele faydası yoktur misali topla ilişkisi iyi olan kim varsa 11’deydi maç önünde. 7 farklı oyuncu tercihi özgüveni dip yapmış bir takımı ayağa kaldırmak adına olduğu kadar, oyuncu tercihlerine bakınca topa hakim olabilmek için de hesaplanmış gibiydi. İlk 10 dakikada Volkan Babacan’ın kurtarışı ve hakemin vermediği penaltı dışında bu plan tuttu sayılır. Tek sıkıntımız topu kazandığımız anlarda rakip kaleye çabuk gitmek yerine rakip yerleştikten sonra hücum etmeyi düşünmemizdi. Bu sebeple sadece Cenk Tosun’un kaçırdığı tek pozisyonla kapattık devreyi.

En önemli hamlesi Emre

Kolay değil 2 gün önce çok kötü oynadığınız bir maçın etkisini atlatamadan grubun en iyi takımına karşı sahaya çıkmak. En azından bunun sıkıntısını ilk yarıda üstümüzden atmış olarak çıktık maçın ikinci yarısına. Ancak Modric’in organizasyonunda Perisic, dönen topları topladığımız anlarda Cenk Tosun’la biz fırsatı kaçırdık. Artık iki takımın da yorulduğunun hissedildiği anlarda Lucescu en önemli hamlesi Emre Mor’u sürdü sahaya.

Ölüyü diriltecek taraftar

Rutin giden maçı değiştirmeye Hırvatlardan fazla ihtiyacımız vardı. Bu fırsatı da Oğuzhan’ın şutunda topu ikileyen Subasic’in hatasını değerlendiren Cenk Tosun’la bulduk. Galibiyeti çok mu hak ettik, açıkçası hiç önemi yok. Sahada oyun kalitesini değil kazanmanın değerini bilen oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. Çağlar, Mehmet Topal, Kaan Ayhan, Nuri ve Cenk vasatın üstüne çıkan oyuncularımız olurken, hakkını vermem gereken en önemli ayrıntının ölüyü diriltecek cinsten desteğiyle taraftar olduğunu söylemeden edemeyeceğim.

YORUM YAZ