MENÜ

Değişen bir şey yok!

Abone Ol Google News

Topu Beşiktaş’a bırakıp ceza sahasının önüne gömülen ve forvet hattının kalitesinin Beşiktaş’tan yüksek olduğunu bilen Tamer Tuna’nın Antalyaspor’u, ilk yarıda ne düşündüyse gerçekleştirdi. Çabuk çıktı gol yaptı, rakibini geri koşturup pozisyon dahi vermedi. Beşiktaş’ın sahada eksiği çoktu ama en önemlisi oyunu rakip sahaya yığarak oynadığı 45 dakikada işi üretkinliği ile çözecek yıldız oyuncusu olmayışıydı. Bana göre bu potansiyalde forvet hattının tek ismi Boateng olmasına rağmen o da ortalarda gözükmedi. Yenilen 2 gol de sözde tecrübeli Vida ikramları oldu. Sergen Yalçın soyunma odasından Ljajic ve N’Koudou ile döndü. Baskı ve pozisyonlar gelmeye başladı. Özellikle Atiba’nın müthiş çabalamalarına rağmen gol gelmeyince Lens ve Umut Nayir hamleleri de geldi. Ljajic bu hamlelerin getirisiyle golü attı ama Beşiktaş gerisini getiremedi. Sonuçta Antalyaspor, forvet hattının kalitesinin farkında bir oyunla galibiyeti almayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ta değişen bir şey var mı? Takımın en iyisi yine 36’lık Atiba, forvet hattı yine üretkenlikten uzak, lider oyuncular yine acemi hatalar yapıyor. Kısaca değişen bir şey yok.

Haberin Devamı

Maçın starı

Süratli bir oyuncu bulduğu boş alanları nasıl değerlendirir konusunun örneklerini verdi Amilton. Attı, attırdı ve yanında oynayan Podolski, Sinan gibi özel oyuncularla aynı takımda olmanın tadını çıkararak maçın adamı oldu.

Maçın olayı

Sergen Yalçın’ın 4 değişiklik tercihinin tamamını forvet hattından yana kullanması gecenin olayıydı. Özet olarak ‘1 tane iyi oynayan hücum oyuncum yok’ der gibiydi.

Kısa mesaj

Her ne kadar genç oyuncu gelişimi için oturmuş iyi kadrolar gerektiğini düşünsem de Rıdvan ve Ersin Beşiktaş’ın dağınık görüntüsüne rağmen üzerlerinde ısrar edilecek oyuncular olduklarını hissettirdiler.

YORUM YAZ