MENÜ

Çarpışma

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Haftanın sonucu merakla beklenen maçında kaleciler devleşti, golsüz eşitlikle bitti. Galibiyetleri, gol sayıları ve puanları aynı olan Bursa ve Göztepe’nin kapışmasında gülen olmadı.

Galibiyetleri, attıkları gol sayısı ve puanları aynı iki takım maça da sanki bu istatistikleri ispatlarcasına dengeli başladılar. Bursaspor’da Kembo ve Batalla’nın; Göztepe’de Goufrran ve Jahovic’in devreye girememeleri 44 dakika kısır bir oyun getirdi. Halil’in defans arkası koşularıyla Göztepe; Stancu’nun ısrarıyla Bursa öne geçme şansını kaçırdı. İkinci yarıda ise fiziksel yorgunluklar başladıkça oyuna hakim taraf Bursaspor gibi gözükse de oyunu istediği şekle getiren taraf konuk takımdı. Pozisyon sayısı açısından üstün taraf Göztepe olsa da Bursaspor tarafında kaleci Harun; ‘İyi kaleci eşittir 1 puan’ sözünü doğrularcasına harika bir maç daha çıkardı.

Kaleciler kahraman

Maçın hakkı beraberlikti fakat beraberliğin kahramanları oyunculardan çok kaleciler oldu. Bursaspor tarafında ikinci yarıdaki oyunuyla Jorquera öne çıkarken Aziz Behiç ve Titi’nin yoklukları çok hissedildi. Göztepe’de ise Halil ve Castro oyuna ağırlıklarını koyan diğer oyunculardı. Hakem Mete Kalkavan için kusursuz bir yönetim göstererek maçın kaderine etki edecek en ufak bir hata yapmadı.

YORUM YAZ