MENÜ

Bu kez çevirmek kolay olmayacak

Abone Ol Google News

Galatasaray’da rotasyonlu kadro Alanya maçında istenilen performansı sergileyemedi. Devre arasının yaradığı kadar, yaramadığı oyuncular bu rotasyonlu kadro içerisinde göze battılar. Elbette oyuncudan yüksek performans alabilmek öncelikle o oyuncunun maç temposunu kazanmasına bağlıdır ama Belhanda, Ahmet Çalık, Marcao gibi oyuncuların mazereti bu olamaz. Linnes’in aylardır beklediği, Jimmy, Onyekuru ve Şener’in uzun zamandır oynamadığı düşünülürse, etkisiz oyun bireysel performanslar üzerinden okunabilir. Oynamayan oyuncuların profesyonellik çerçevesinde kendini hazır tutma zorunluluğu olsa da, son yıllarda bunu yapan oyuncu sayısı azaldı.

Haberin Devamı

Gelelim tur şansına. Kesinlikle Tuzla maçı kadar işi tersine çevirmek kolay değil. Alanya’nın kupayı, Galatasaray’ın daha çok ligi önemsediğini düşünüyorum. Yine de içeride ilk yarıda gol bulabilirse Galatasaray şansları eşitler hatta tura yakım taraf olabilir. Tabii ideal kadrosunu sağlam şekilde sahaya sürebilirse.

Çünkü ideal olmayan rotasyonlu kadrodan sürekli şans bulsa bile beklentileri karşılayamayan oyuncu sayısı fazla. En başında da Belhanda geliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ