MENÜ

Beşiktaş için özgüven

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş; Aboubakar, Quaresma, Adriano ve Oğuzhan’ın öne çıktığı maçta Kasımpaşa’ya karşı müthiş oynadı. Bu galibiyet Siyah-Beyazlılar için özgüven demek olurken, Başakşehir tarafında
ise stresi bir kat daha arttırdı.

Bir tarafta şampiyonluk için kazanmaktan başka çaresi olmayan Beşiktaş, diğer tarafta başarılı bir sezon performansını yakalamış ve kapanmak yerine futboldan keyif almayı seçen Kasımpaşa olunca tempolu bir başlangıç oldu. Oğuzhan’ın ‘organizasyonda son nokta’ dercesine Aboubakar’a attırdığı gol adeta bu keyfin göstergesi gibiydi. Ama daha bu golün kutlamaları devam ederken bu kez Eduok 45 dakika boyunca ceza sahasına giremeyen takımını harika bir vuruşla kendine getirdi. Ancak Quaresma yaptığı ortalar, Babel-Adriano ikilisi bindirmelerle zorladılar kanatlarını.

Maçı kopardı

Sonunda Tunay’ın Adriano’nun koşularına cevap veremediği bir pozisyonda penaltı ile tekrar skoru çevirdiler. 2. yarıya ise aynı iştahla başladılar. Orta sahada yaptığı presi Aboubakar’ın nefis pasında düşürmeden gol yapan Talisca adeta ‘bonservisi neden bu kadar pahalı?’ sorusunun cevabını verir gibiydi. Quaresma’nın ilk devre asistlerini geri çeviren Aboubakar’a rağmen bu kez Babel bu ortaların hakkını vererek maçı kopardı.

İmkasız oldu

Geriye düştüğü andan itibaren yorgunluk ve eksiklerin hissedildiği Kasımpaşa’da bu ayrıntılar son yarım saat daha da fazla hissedilince geri dönüş imkansız oldu. Sonuçta Beşiktaş Aboubakar, Quaresma, Adriano ve Oğuzhan’ın öne çıktığı maçta Kasımpaşa’ya karşı oynadığı oyunun karşılığı bir skor aldı. Bu galibiyet Beşiktaş için özgüven demek olurken, rakibi Başakşehir tarafında ise stresi bir kat daha artan Trabzon deplasmanı demekti.

YORUM YAZ