MENÜ

Avcı'nın eli çok güçlü

Abone Ol Google News

Uğurcan ve Hamsik’in dönüşünün yanı sıra Yusuf Yazıcı, Gomez ve Umut Bozok’un katılımıyla kadronun genişliği ve kalitesi arttı. Şampiyonluktaki en önemli detay; Abdullah Avcı’nın oyunu okumasıydı. Şimdi bunu taçlandıracak kulübe gücüne sahip. Özellikle ön tarafta hocanın eli çok güçlü.

Haberin Devamı

Trabzonspor için grup maçlarına iyi başlamak çok değerli. Uğurcan ve Hamsik’in dönüşünün yanı sıra Yusuf Yazıcı, Gomez ve Umut Bozok’un katılımı ile kadronun hem genişliği hem de kalitesi arttı. Özellikle Yusuf Yazıcı’nın santrfor arkasında serbest oynadığında Lille’de yaptığı işler, Trabzonspor’un da Avrupa’daki en önemli kozu olabilir.

Doğru adres burası

Abdullah Avcı geldiğinden beri kontrollü oyunu iyi oynayan Trabzonspor için bir önemli detay da Vitor Hugo. Eğer formunu yükseltebilirse, Bartra ile beraber Avrupa arenası için tecrübeleri ve kaliteleriyle çok ideal bir ikili olabilirler. Son olarak eğer oyuncu satmayı hayal ediyorsanız doğru adres burası. Sonuçların yanı sıra Abdülkadir Ömür, Uğurcan gibi potansiyelli oyuncular Avrupa’ya gitmeyi hayal ediyorlarsa bundan daha iyi bir fırsat da olmayacak.

Haberin Devamı

Dirençli oyuncu önemli

Orta sahada dirençli oyuncu çok önemli. Dorukhan zaten yok, Doğucan henüz istenen seviyede değil. Bence bugün Siopis daha fazla süre bulabilir. Şampiyonluktaki en önemli detay; Abdullah Avcı’nın oyunu okumasıydı. Şimdi bunu taçlandıracak kulübe gücüne sahip, özellikle de ön tarafta. Hocanın elinin güçlü olması, deplasmanda en büyük avantajı.

YORUM YAZ