MENÜ

Aslan rüzgarı değerlendiremedi

Abone Ol Google News

Galatasaray cezalı-sakat oyuncularına rağmen topla daha fazla oynadığı final pasını yapacak oyuncuların santrfor arayışlarının karşılık bulmadığı bir 45 dakika oynadı. Başakşehir ise Robinho ve Visca'nın Galatasaray beklerini zorlamasına rağmen Lemina-Donk ikilisinin hatasız oyununa takıldı. Kısaca heyecanlı ama pozisyonsuz bir ilk yarı izledik. 2. yarıya Demba Ba hamlesi ile gelen Başakşehir 15 dakika içinde 1 gol, 3 net pozisyon çıkardı. Fakat Galatasaray pes etmedi. Genelde kenara indiklerinde yüksek toplarda etkili oyuncuları olmamasına rağmen yaptıkları ortalardan vazgeçip Saracchi'nin sıfıra indiği pozisyonda Emre Akbaba ile golü bulup rüzgarı arkasına aldı. Oyunu kontrol etme sırası Galatasaray'da olmasına rağmen pozisyon üretmekte zorlandı. Visca'nın atılışına rağmen bunu değerlendiremeyen Galatasaray beraberliğe razı oldu. Başakşehir için bana göre bu puan iyiydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Bu puan kime yarar? Rakiplerinin tamamı kaybetmişken puan farkını koruması Başakşehir için iyi, şampiyonluk için kazanmak zorunda olan Galatasaray için ise beraberliğin kötü olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı

Galatasaray'ın yakaladığı fırsatlarda açıları harika kapatan ve önemli kurtarışlar yapan Mert alınan puanın kahramanı oldu.

Maçın olayı

Okan Buruk yine doğru bir hamle ile kötü giden ilk yarıdan geriye iyi oynayan bir takımla döndü. Kadro kalitesi ve genişliği iyi olduğu bir gerçek ama yaptığı hamlelerden karşılık alması oyun okuma becerisinin de bir göstergesiydi.

Kısa mesaj

Bu kadar eksiğe ve mağlup duruma düşmesine rağmen Galatasaray beklenenden daha iyi bir maç çıkarttı.

YORUM YAZ