MENÜ

Aslan maçı kolay aldı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Galatasaray’ın yapabileceği baskıyı ilk yarım saatte 3 defansif orta saha seçimi ile kırmasına rağmen sonrasında Aslan’ın Feghouli üzerinden kazandığı dönen toplarla pozisyonlar gelmeye başladı. Onyekuru’nun yakaladığı fırsatlara da Karius ve savunma çabuk müdahale etti. Ancak yaşanan taç kargaşasında Feghouli- Fernando-Onyekuru üçlüsünün çabuk atağında golü buldular. Beşiktaş’ın tempoyu düşük tutarak ya da iyi savunarak derbiyi kazanırım sevdası 45 dakika sürdü.

Haberin Devamı

Amatör takım gibi!

Süper Lig’in en formda santrforu ve 10 numarası elinde olmasına rağmen Şenol Güneş’in 11 tercihi geri tepti. Beşiktaş soyunma odasından oyuncu değişikliği ile değil diziliş değişikliği ile döndü. Daha çok topa hakim olmaya başlamasına rağmen oyuncu değişikliği esnasında amatör bir takım gibi atılan taçta herkes birbirine bakarken Diagne ilk gol de olduğu gibi çabuk davranıp Fernando’ya 2. golü attırdı. Galatasaray oyun olarak olmasa da skoru kolayca aldı.

Gecenin sorusu

Galatasaray için galibiyetin anlamı nedir? Açıkçası Galatasaray’ın kalan 3 maçında da bu derbinin etkisini devam ettirerek şampiyonluğu göğüsleyeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı

Fernando 1 gol 1 asistlik performansı ile maçı çözen oyuncu olurken, orta sahada Donk ile geçtiğimiz sezonki gibi derbi çözen performanslarına bir yenisini eklemiş oldu.

Maçın olayı

İlki, Şenol Güneş’in 6 maç seri yakaladığı tarzdan vazgeçerek ilk 11 tercihi ile kümede kalmaya çalışan bir takım oyunu oynaması. İkincisi ise yenen 2. gol de Beşiktaş’lı oyuncuların yaşadığı kim nerede oynuyor karmaşası.

Kısa mesaj

Galatasaray'ın sezon sonuna gelindiğinde iç sahada oynadığı derbilerdeki kazanma alışkanlığı devam ediyor.

YORUM YAZ