MENÜ

Antrenman havasında...

Abone Ol Google News

Sezonun ilk yarısında maddi sıkıntıları hissetmeye başladığı haftalara kadar çok iyi maçlar oynayan, dirençli Ankaragücü sezonun 2. yarısının ilk maçına ne psikolojik ne de fiziksel olarak hazır çıkamayınca zaten favori Galatasaray daha ilk dakikadan Sinan’la ateşi yaktı. Oyunu hızlandırdığı anlarda Ankaragücü kalesine kolay geldi. Özellikle Mariano’nun kanadına Feghouli ve Belhanda desteği, diğer taraftan Onyekuru’nun çabukluğu Linnes’in bindirmelerine direnemeyen Ankaragücü’ne karşı Onyekuru ve yine Sinan’la goller bularak maçı daha ilk yarıdan antreman maçına çevirdi. Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya ne zaman canı istese kaleye özelliklede sağ kenarı kullanarak gitmeye devam etti. Onyekuru’nun 2. yarıda bu direnci iyice düşen Ankaragücü takımına kestiği cezalar çok farklı bir skor ortaya çıkartırken oyun disiplinini farka rağmen kaybetmeyen Galatasaray sezonun 2. yarısına çok iyi bir başlangıç yapmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Marcao ile ilgili ilk izlenimler nedir? Hücum ya da savunma anlamında hiçbir varlık gösteremeyen Ankaragücü Marcao’yu analiz etmek için bir sonraki maçı beklememize sebep oldu.

Haberin Devamı

Maçın starı

Onyekuru kenar oynamasına rağmen gol pozisyonlarında kaliteli santrfor vuruşlarını oldukça sakin kalarak yapmayı başardı ve gecenin kahramanı olurken bu görüntüsü ile Rodrigues’in yokluğunu hissettirmeyeceğini gösterdi.

Maçın olayı

Ankaragücü maça oyuncularını bedenen getirse de ruh olarak getiremedi. Eğer acilen oyuncularının problemlerini çözmez, yeni bir hoca getirmezler ise sonuç kaçınılmaz olacak gibi gözüküyor.

Kısa mesaj

Gecenin Galatasaray adına negatifliği Belhanda’nın Göztepe maçında cezalı duruma düşmesi oldu.

YORUM YAZ