MENÜ

Antalya hayata döndü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kadro kalitesi bulunduğu sıra ile tezat bir görüntü sergileyen Antalyaspor, Süper Lig’in en kolay gol yiyen takımlarından Kasımpaşa’ya karşı maça kötü başladı. Topla oynarken organize olamazken, top Kasımpaşa’da iken rakiplerine uzak kalıp pas yapmalarına izin verdiler. Bu anlayışla 23. dakikada Trezeguet’nin vuruşunda Boffin’den dönen topta Murillo’nun golü geldi: 0-1. Gol adeta Antalya’yı kendine getirdi getirmesine ancak Ramazan önce Harun sonra Charles’ın vuruşunda yaptığı kurtarışlarla gole engel oldu. Ancak skor değiştirme becerisi yüksek Eto’o, 43’te Deniz Kadah’ın vuruşunda Ramazan’dan dönen topu tamamlayarak ilk yarı bitmeden imdada yetişti: 1-1.

Eto’o maçı aldı

2. yarı ise dengede başlamasına rağmen Murillo’nun ikinci sarı karttan atılması ile dengeler bir anda değişti. Teknik direktörlerin hamleleri Leonardo tarafında hücum, Kemal hoca tarafında kontratak özelindeydi. Bu hamleler iki taraf için de oyun anlamında bir farklılık getirmedi. Yine de Eto’o 72’de bomboş pozisyonda kafayı dışarı atarak Kasımpaşa’nın direncini kırma şansını kaçırdı. Ama aynı Eto’o ceza sahasına girip topu ortaya çevirerek Deniz Kadah’ın golünde aslan payını aldı ve maçın yıldızı oldu: 2-1.

Futbol tat vermedi

Sonuçta Kasımpaşa defansif anlamda kolay gol yeme özelliğini sürdürürken, Antalyaspor yeni hocasına biraz gecikmeli de olsa bir hoş geldin hediyesi verdi. Ancak yıldızlarla dolu kadrosu futbol kalitesi anlamında galibiyete rağmen tat vermedi.

YORUM YAZ