MENÜ

40 dakikada işi çözdüler

Abone Ol Google News

Galatasaray geçtiğimiz sezon neredeyse hiç göremediğimiz kadar uyumlu görüntüsü ile maça iyi başlayan taraftı. Arda Turan'ın serbest oyuncu profili ile futbola döndüğünü ilan edişi, Emre Kılınç'ın doğru transfer olduğunu haykırışı ve Taylan Antalyalı'nın boşuna aramayın dercesine istekli görüntüsü dikkat çekiciydi. Savunma arkası koşular, ikili oyunlar derken 3 golün çıktığı 40 dakikada iş çözüldü. 2. yarıya hamlelerle dönen Gazişehir Andre ile gelen güzel gole rağmen hikayenin değişmesi için gerekli olan derli toplu görüntüyü maçın hiçbir bölümünde veremedi. Diğer taraftan sadece Falcao maç boyunca attıklarından fazlasını kaçırırken Günay da takımı adına hezimeti engelleyen adamdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Transfer ihtiyacı devam ediyor mu? Taylan'ın oyunu iki yönlü iyi oynamasıyla savunmanın önü için doğru oyuncu olabileceğini ispatlaması Galatasaray adına transferin yönünü değiştirebilir.

Maçın starı

Geldiğinden beri maç kazandıran lider bir oyuncu olması beklenen Falcao nihayet bu role soyundu. Arkadaşlarının servislerini değerlendirmesi dışında Emre Kılınç'a yaptığı asist de usta işiydi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Galatasaray'ın yenileri Omar, Emre Kılınç ve Arda Turan'ın uyum süreci denen zamanı çabuk atlatmaları ve takımlarına katkı vermeye başlamaları gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Fatih Öztürk için yediği golün hatalı olduğunu söyleyebilirim. Şu bir gerçek Muslera'nın yerini doldurmak ne Fatih ne de Okan ile olacak iş değil.

YORUM YAZ